Försäljning av jultröjor ökar

Jultröjbutiken

Trender kommer och går och sådana tendenser finns mer eller mindre inom alla marknader. Generellt sätt kan man säga att även om kläder är något folk behöver så finns där tydliga trender inom modebranschen vilka typer av kläder som säljer och inte säljer. Här finns tydliga trender.

Som entreprenör kan du givetvis hoppa på tåget i god tid och specialisera sig på en viss typ av klädesplagg eller kategori när trenden går upp. Många företag inom träningskläder har gjort det de senaste 10 åren till exempel då den branschen växt enormt.

Men något ännu mer nischat som växt fram snabbt är jultröjor. Nu pratar vi alltså inte om en röd skjorta eller en vanligt stickad tröja utan om fulsnygga jultröjor som mer eller mindre varit populärt i USA sedan 80-talet. Från det har en ny trend växt fram som är just fulsnygga jultröjor och mer ofta än sällan med motiv och julhälsningar i udda stil.

Detta är något som även tagit sig till Europa och i Sverige skulle man nog kunna beskriva det som att julen 2017 kanske var första riktiga julen när detta var riktigt hett. Inte så hett att det väntas vara mindre 2018 utan det första heta året.

Julen 2018 väntas har ännu mer och förmodligen nås inte peaken förrän 2020 eller senare. Hur länge det sedan håller i sig med jultröjor är svårt att sia om men det är inte omöjligt att det är här för att stanna precis som i USA. Det är den perfekta tröjan till julfesten. Expressen har skrivit om trenden som växer i Sverige och vi tittar med spänning vad som händer.

En e-butik som specialiserat sig på jultröjor är jultrojbutiken.se som är en renodlad butik för just detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *